Jump to content
Mana

Forum Upgrade to IPS Community Suite v4.1.14.3

Recommended Posts

With IPB 3.4.8 nearing end of life it seemed like now was a good time to get the forums fixed up and switched over to the newer version.
Due to our Battle Realms downloads switching to another forum suite was not a good option. As there was no easy way to convert them into another suite.

At the moment our forum software is missing some of the features that we used before. Which is why I have taken this long to update. Usually I'm one of the first to get on the latest version but in this case it was different. There also some new things included as well and other things are the same just changed somewhat.

I'm aware of some of the missing things/permission issues and will try to restore what I can over the next week. But feel free to post your comments/concerns here and I'll try to see what I can do and get back to you.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are having problems logging in, try resetting your password.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Dr. Obvious said:

If you are having problems logging in, try resetting your password.

Passwords should have been converted. But that and clearing cookies won't hurt things either if there are some login issues.

 

I will also be working on the forum layout. Because as it is now... it doesn't really work. :P

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dayum son. it's lit

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems with password or anything so far.  Just going to poke around a bit and see if I spot anything.  Only thing I noticed so far is no signatures but pretty sure you're aware of that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No password issues either. Seems like you login with your display name now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JB. said:

No password issues either. Seems like you login with your display name now.

Also you can login with your email as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, it seems to eat posts. xD

And notifications.

And whatnot.

News at 9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there anywhere to see status updates on the new version? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dang this new UI is sleek, but yeah status updates?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, koKo_ said:

Dang this new UI is sleek, but yeah status updates?

 

6 hours ago, Ultimate said:

Is there anywhere to see status updates on the new version? 

Yes there are, a few. I added them back to the index as well.

10 hours ago, Dr. Obvious said:

Also, it seems to eat posts. xD

And notifications.

And whatnot.

News at 9.

Do elaborate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Mana said:

Do elaborate.

I was missing notifications from stuff posted, including this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dr. Obvious said:

I was missing notifications from stuff posted, including this thread.

Is it still a problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to get notifications for direct replies, but not for posts in topics i subscribed.

Or did they change something? Like, you have to re-subscribe or something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, Dr. Obvious said:

I seem to get notifications for direct replies, but not for posts in topics i subscribed.

Or did they change something? Like, you have to re-subscribe or something?

The way that works did change. So check if you are still subscribed. I thought it got converted over. Or at least it mentioned during the upgrade that there was a change to the way it works... don't recall exactly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems with password or anything so far.  Just going to poke around a bit and see if I spot anything.  Only thing I noticed so far is no signatures but pretty sure you're aware of that.

 

 

When I try to reply to this thread it puts my earlier post in this thread in the text box, weird.   <---- This is only happening on my tablet though, even with "desktop site" selected.

I just wanted to say I like how now you can paste YouTube links and it auto imbeds them....OMG HIS SHITPOSTING IS OVER 9000

Edited by fever

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Oh yeah....you can't see how many reach arounds you get from your posts any more.  I only get notifications of replies rather than likes and stuff but that's not a big deal.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Mana said:

The way that works did change. So check if you are still subscribed. I thought it got converted over. Or at least it mentioned during the upgrade that there was a change to the way it works... don't recall exactly.

It's in the settings.

The new default is to pnly email notification about stuff in threads you follow. The other option has to be set in the notification settings.
Also, some of the options are disabled by administrator... like getting a notification when a report is posted. Maybe look into that? I don't really want to look through my spam folder of my email account every day... x)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dr. Obvious said:

It's in the settings.

The new default is to pnly email notification about stuff in threads you follow. The other option has to be set in the notification settings.
Also, some of the options are disabled by administrator... like getting a notification when a report is posted. Maybe look into that? I don't really want to look through my spam folder of my email account every day... x)

 Made some changes for the notifications. Should have more options available now.

12 hours ago, fever said:

No problems with password or anything so far.  Just going to poke around a bit and see if I spot anything.  Only thing I noticed so far is no signatures but pretty sure you're aware of that.

 

 

When I try to reply to this thread it puts my earlier post in this thread in the text box, weird.   <---- This is only happening on my tablet though, even with "desktop site" selected.

I just wanted to say I like how now you can paste YouTube links and it auto imbeds them....OMG HIS SHITPOSTING IS OVER 9000

What browser is the tablet using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Mana said:

 Made some changes for the notifications. Should have more options available now.

What browser is the tablet using?

Chrome 52.0.2743.98

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just had another slightly odd thing happen (on my tablet).  I quoted the last post on a page and it quoted the wrong post, it actually quoted a post about 5 or 6 posts further up the page.  Weird.

 

Overall though I'm very happy so far :)

Edited by fever
extra info

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, fever said:

Just had another slightly odd thing happen (on my tablet).  I quoted the last post on a page and it quoted the wrong post, it actually quoted a post about 5 or 6 posts further up the page.  Weird.

 

Overall though I'm very happy so far :)

you have so many problems with your tablet i think it might be you :ph34r: Kappa

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Troll said:

you have so many problems with your tablet i think it might be you :ph34r: Kappa

It's the fondleslab, I'm not that old xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×